در حال بارگذاری ...
مهدی شاه‌پیری:

در فرصتی مناسب‌تر با «شفیره» باز می‌گردیم

مهدی شاه‌پیری نویسنده و کارگردان نمایش «شفیره» عنوان کرد فعلا قصد ادامه اجراهای این نمایش را ندارد و در فرصتی مناسب‌تر این اثر را به صحنه می‌برد.

مهدی شاه‌پیری، نویسنده و کارگردان «شفیره» در گفتگو با خبرگزاری مهر درباره ادامه نیافتن اجرای این نمایش گفت: - نمایش «شفیره» از ۱۴ شهریور ماه اجرای خود را در تالار چهارسو آغاز کرد که بعد از سپری کردن چند اجرا به دلیل تعطیلی مجموعه تئاتر شهر در جریان اتفاقاتی که در جامعه رخ داد، اجرایش متوقف شد.

- زمان اجرای دوباره نمایش مشخص نیست و جدول اجراهای تئاتر شهر هم بسته شده است اما چیزی که می‌دانم این است که فعلاً اجرا نخواهیم رفت. در این شرایط بهتر دیدیم نمایش را اجرا نکنیم که البته این تصمیم دوطرفه بود و با هماهنگی و همراهی مدیریت مجموعه تئاتر شهر انجام گرفت. صحبت‌هایی برای اجرای نمایش در اسفندماه شده است اما از الان نمی‌توان درباره اجرا نظر قطعی داد، چون همه چیز به شرایط و هماهنگی با گروه و بازیگران نمایش بستگی دارد پس باید صبر کنیم تا ببینیم در آینده چه پیش می‌آید.

- نمایش «شفیره» بیشتر در جزییات و تم داستان به «مده آ» شباهت دارد و در فضاسازی به افسانه‌های «هزار و یک شب» نزدیک است. علاقه‌ام به افسانه‌ها و فضاهای سِحر و جادو و جن و پری باعث شد که به سمت اجرای این نمایش بروم و این داستان کلاسیک یونانی را به فضاسازی شرقی نزدیک‌تر کنم.

- داستان نمایش از جایی آغاز می‌شود که هنوز مده‌آ به دنیا نیامده است. یک شب پادشاهی بدون فرزند آوای زنبوری در گوشش می‌پیچد. زنبور به او می‌گوید اگر می‌خواهد بچه‌دار شود باید قوچ زرین را سر ببرد و از پارچه زرین برای خودش رواندازی درست کند. بعد از چند ماه ملکه فرزندانی دوقلو به دنیا می‌آورد؛ دختری سرخ مو و پسری مرده. پادشاه از اینکه پسر مرده است غصه‌دار می‌شود اما دوباره آوای زنبور در گوش او طنین‌انداز می‌شود که تنها در صورتی که گلوی دختر بریده شود، پسر زنده خواهد شد. پادشاه گلوی دختر را می‌برد و پسر زنده می‌شود اما از یک قطره از خون دختر که روی زمین ریخته است گلی می‌روید سرخ رنگ. گلی که روزها به شکل یک گل است اما شب‌ها تبدیل به دختر سرخ موی می‌شود تا اینکه شاهزاده‌ای جوان به آن دیار می‌آید و مدهوش بوی گل می‌شود.




نظرات کاربران