در حال بارگذاری ...
...

اهالی تعزیه داغدار شدند؛

علاالدین قاسمی پیشکسوت تعزیه‌خوانی درگذشت

اهالی تعزیه داغدار شدند؛

علاالدین قاسمی پیشکسوت تعزیه‌خوانی درگذشت

علاالدین قاسمی، هنرمند پیشکسوت تعزیه شب گذشته ۲۹ بهمن ماه در سن ۶۹ سالگی دار فانی را وداع گفت.

به گزارش روابط عمومی مجموعه تئاتر شهر به نقل از ایران تئاتر ، علاءالدین قاسمی هنرمند پیشکسوت عرصه تعزیه که مدت‌ها به دلیل سکته مغزی و ابتلای به آلزایمر در خانه به سر می‌برد شب گذشته 29 بهمن ماه در سن 69 سالگی دارفانی را وداع گفت.

علاءالدین قاسمی هنرمند تعزیه‌خوان متولد ۱۳۳۲ طالقان بود. او به‌عنوان یکی از بهترین شهادت‌خوانان ایرانی شناخته شده است که از زمان طفل‌خوانی تا شهادت‌خوانی در حسینیه حضرت ابوالفضل قودجان به اجرای تعزیه پرداخته می‌پرداخت.

قاسمی همچنین یکی از اعضای انجمن تعزیه‌خوانی ایران بود که در ایران و کشورهایی چون آمریکا، فرانسه و آلمان به اجرای تعزیه پرداخته بوده است.

این هنرمند در سریال «شب دهم» به کارگردانی حسن فتحی به همراه استادان دیگر تعزیه چون علی ترابی، عباس جواهری و سیدمحمدرضا امینی به ایفای نقش پرداخت بود.

علاءالدین قاسمی مدرک درجه یک هنری دریافت کرده و از سال ۱۳۹۵ به عضویت مؤسسه هنرمندان پیشکسوت درآمد. او از جمله افرادی بود که به همراهی ناصر تقوایی تعزیه‌ای برای یونسکو فرستادند تا این هنر را به ثبت جهانی برسانند.

مدیریت و کارکنان مجموعه تئاتر شهر  درگذشت این هنرمند پیشکسوت را به خانواده ایشان و تمامی اهالی هنر تسلیت می‌گوید.

عکس ها مربوط به اجرای نمایش «راهمرد» به کارگردانی حامد هوشیاری  در کارگاه نمایش  به سال 1396 است.