در حال بارگذاری ...
...

یکشنبه 21 بهمن؛

آغاز سه نمایش جدید در تئاتر شهر

یکشنبه 21 بهمن؛

آغاز سه نمایش جدید در تئاتر شهر

نمایش‌های «پیتر اوهه»، «مکاشفه از نزدیک» و «تئاتر بی حیوان» از روز یکشنبه ۲۱ بهمن در مجموعه تئاتر شهر میزبان علاقه‌مندان می‌شود.

به گزارش روابط عمومی تئاتر شهر، نمایش «پیتر اوهه» به نویسندگی اسلاومیر مروژک و با ترجمه محمدرضا خاکی و کارگردانی فارس باقری از روز یکشنبه 21 بهمن‌ماه در سالن چهارسو ساعت 18:30 به مدت 90 دقیقه اجراهای عمومی خود را آغاز می‌کند.

در این نمایش مرتضی ‌حسین ‌زاده، فرزانه ‌میدانی، محمد ‌اشکان ‌فر، امیر ‌شمس، نیلوفر کاظمی، مهدی ‌ابوحمزه، بهراد ‌سلاح ‌ورزی، آیناز ‌جلیلی، یاسین ‌زابلیو با حضور هوشنگ ‌قوانلو به ایفای نقش می‌پردازند.

نمایش «مکاشفه از نزدیک» به نویسندگی علی شمس و کارگردانی نسرین بخت پور نیز اجرای عمومی خود را از امروز یکشنبه 21 بهمن‌ماه در سالن سایه ساعت 18 به مدت 60 دقیقه آغاز خواهد کرد.

سپاس ‌رضائی، ندا ‌قاسمی و صالح ‌حیدری به‌عنوان بازیگر در این نمایش به ایفای نقش می‌پردازند.

«تئاتر بی حیوان» به قلم ژان میشل ریب و ترجمه شهلا حایری به کارگردانی لبخند بدیعی نیز در سالن سایه ساعت 20 به مدت 75 دقیقه از روز یکشنبه به روی صحنه می‌رود.

در این نمایش نیز ارسطو ‌خوش ‌رزم، مازیار ‌مهرگان، کهبد ‌تاراج، لبخند ‌بدیعی، شیما ‌ملکی، هستی ‌اقدامی به ایفای نقش می‌پردازند.

علاقه‌مندان می‌توانند برای تهیه بلیت‌های این آثار به سایت تیوال و گیشه تئاتر مراجعه فرمایند.