یک اثر خارجی و4 نمایش از کارگردانان ایرانی از 3 آذرماه در تئاتر شهر به صحنه می رود

مجموعه تئاترشهر از سوم آبان ماه با چهار اثر ایرانی و یک نمایش تاجیکستانی روال عادی اجراهای خود را از سر می گیرد . به گزارش روابط عمومی مجموعه تئاترشهر ، این مجموعه که از 28 مهرماه تا دوم آبان پذیرای 16 اثر نمایشی شرکت کننده در هفتمین جشنواره تئاتر رضوی بود اجراهای عادی خود را از 3 آبان ماه از سر می گیرد .
بر پایه این گزارش، مجموعه تئاترشهر طی ایام برگزاری هفتمین جشنواره تئاتر رضوی علاوه بر آثار شرکت کننده در این جشنواره، اجرای نمایش " رومولوس کبیر " به کارگردانی نادر برهانی مرند در تماشاخانه اصلی مجموعه تئاترشهر را برصحنه داشت این نمایش تا 22 آبان ماه هر روز ساعت 20:15 به مدت 120 دقیقه با قیمت بلیت هشت هزار تومان اجرا می شود .
مجموعه تئاتر شهر از سوم آبان ماه در تماشاخانه چهارسو پذیرای نمایش " عشق لرزه " اثر اریک امانوئل اشمیت است که هر روز ساعت 18:15 با کارگردانی سهراب سلیمی به مدت 90 دقیقه و با قیمت بلیت شش هزار تومان اجرا می شود.
همچنین نمایش " اسب های پشت پنجره " اثر ماتئی ویسنی یک با کارگردانی روح اله جعفری هر روز ساعت 19به مدت 60 دقیقه و با قیمت پنج هزار تومان در تماشاخانه سایه و نمایش " لیرشاه " نوشته حمیدرضا نعیمی و با کارگزدانی آرش دادگر، هر روز ساعت 18 به مدت 110 دقیقه و با قیمت بلیت چهار هزار تومان در کارگاه نمایش درحال اجرا است.
همچنین نمایش " رستم و سهراب" از کشور تاجیکستان از سوم آبان ماه در تماشاخانه قشقایی مجموعه تئاتر شهر اجرا می شود .