جن گیر از چهار شنبه دو اجرایی می شود

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />نمایش " جن گیر " که با کارگردانی کوروش نریمانی در تماشاخانه قشقایی مجموعه تئاترشهر درحال اجراست، از چهارم آذرماه در دو نوبت اجرا می شود.
به گزارش روابط عمومی مجموعه تئاترشهر، نمایش " جن گیر " نوشته و کار کوروش نریمانی است که از 18 آبان ماه در تماشاخانه قشقایی مجموعه تئاترشهر درحال اجراست.
این نمایش که در فضایی طنزآمیز آماده اجرا شده، تاکنون مورد اقبال عموم تماشاگران قرار گرفته، به همین دلیل نیز از چهارم آذر ماه در دو نوبت اجرا می شود.
این نمایش از چهارشنبه، چهارم آذرماه هر روز ساعت 17 به مدت 75 دقیقه و با قیمت بلیت پنج هزارتومان در تماشاخانه قشقایی مجموعه تئاترشهر اجرا می شود.
علاقه مندان به کسب اطلاعات بیشتر در مورد اجراهای مجموعه تئاتر شهر می توانند به آدرس اینترنتی www.teatreshahr.com و برای رزرو بلیت نمایش به آدرس اینترنتی www.gishehtheater.ir مراجعه کنند .