آخرین وداع با کیومرث ملک مطیعی

پیکر هنرمند فقید " کیومرث ملک مطیعی" پیشکسوت عرصه تئاتر، سینما و تلویزیون صبح امروز سه شنبه ـ 24 فروردین ـ از مقابل تالار وحدت به سوی قطعه هنرمندان بهشت زهرا تشییع شد.
به گزارش سایت خبری تئارت شهر در این مراسم که با حضور جمع کثیریاز هنرمندان ، علاقهمندانو همکاران تئاتری، سینمایی و تلویزیونی ویبرگزار شد،ملکه رنجبر، رضا بنفشهخواه و احمد خانیبیک در رثای شخصیت زنده یاد ملک مطیعی سخن گفتند.
از دیگر سخنرانان این مراسمدختر و برادر کیومرث ملک مطیعی بودند که در خصوص شخصیت وجایگاه هنری این عزیز از دست رفته به ایراد سخن پرداختند.
"ملک مطیعی" که بعداز ظهر شنبه ـ 21 فروردین ـ بر اثر ایست قلبی در بیمارستان شریعتی تهران درگذشت، متولد 1315 در بندر انزلی بود. فعالیتهای هنریاش را از سال 1330 و با تئاتر شروع کرد و پس از آن در تهران و در تئاترهای لاله زار و گروه هنر ملی به فعالیتهایش در تئاتر ادامه داد و از سال 1350 به سینما روی آورد.
مدیریت تئاتر شهر و سایت خبری این مجموعه درگذشته زنده یاد کیومرث ملک مطیعی رارا به خانواده وی و جامعه هنری ایران تسلیت عرض می نماید .