در حال بارگذاری ...
...

" در خواب به سراغم آمد " در دو نوبت اجرا می شود

" در خواب به سراغم آمد " در دو نوبت اجرا می شود


نمایش " در خواب به سراغم آمد " که با کارگردانی ندا هنگامی در کارگاه نمایش مجموعه تئاترشهر درحال اجراست، 16 و 17 بهمن ماه در دو نوبت اجرا می شود.
به گزارش روابط عمومی مجموعه تئاترشهر، این نمایش پنجشنبه 16 دی و جمعه 17 دی ماه در دو نوبت 18 و 19:45 در کارگاه نمایش مجموعه تئاترشهر اجرا می شود.
برپایه این گزارش، نمایش " در خواب به سراغم آمد " نوشته مشهود محسنیان است که از 13 دی ماه به مدت 30 شب در کارگاه نمایش مجموعه تئاترشهر اجرا می شود.
در این نمایش بازیگرانی چون ایمان افشاریان، فربد شکرایی و بهار کاتوزی ایفای نقش می کنند.
همچنین رضا گوران طراح صحنه، گلناز گلشن طراح لباس و نورالدین حیدری ماهر دستیار کارگردان نمایش است.
گفتنی است، علاقه مندان به تماشای این نمایش می توانند هر روز ساعت 18 به مدت 50 دقیقه و با قیمت بلیت پنج هزار تومان در کارگاه نمایش به تماشای این نمایش بنشینند.
مخاطبان مجموعه تئاترشهر می توانند برای تهیه بلیت به آدرس اینترنتی www.gishehtheater.ir و برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد آثار نمایشی مجموعه تئاترشهر و اخبار تئاتری به آدرس اینترنتی www.teatreshahr.com مراجعه کنند.