در حال بارگذاری ...
...

نشست خبری بازسازی تئاتر شهر،

همراهی هنرمندان و تامین بودجه برای بازسازی تئاتر شهر

نشست خبری بازسازی تئاتر شهر،

همراهی هنرمندان و تامین  بودجه برای بازسازی تئاتر شهر

در نشست خبری بازسازی تئاتر شهر، بر تعامل همه جانبه با هنرمندان و توجه به وجوه مختلف فرهنگی، هنری و عمرانی بازسازی این مجموعه تاکید شد.

نشست خبری بازسازی تئا‌تر شهر با حضور مسعود معمار مهندس و سرپرست پروژه، عبدالخالق مصدق نماینده تام الاختیار تئا‌تر شهر در امر بازسازی و پریسا مقتدی مدیر تئا‌تر شهر، پیش از ظهر یکشنبه ۲۷ مهر در تالار مشاهیر این مجموعه برگزار شد.
در ابتدای این نشست، پریسا مقتدی، آغاز بازسازی تئا‌تر شهر را با اطلاع رسانی گسترده‌ همراه دانست و عنوان کرد: «بعضی از هنرمندان اعتراض می‌کنند که بازسازی مجموعه تئا‌تر شهر نباید بدون اطلاع هنرمندان صورت می‌گرفت، اما از زمانی‌که این پروژه آغاز شد، در سطح گسترده‌ای اطلاع رسانی داشتیم.»
او درباره به تعویق افتادن بازسازی سالن اصلی گفت: «از نیمه خرداد ۹۳ قرار بود بازسازی از سالن اصلی آغاز شود، اما باید امکانات و وسایل مورد نیاز از خارج کشور تهیه می‌شد، بنابراین این تالار را در اختیار گروه بازسازی نگذاشتیم تا سفارشات به طور کامل به دست ما برسد.»
در ادامه، عبدالخالق مصدق، نماینده تام الختیار تئا‌تر شهر نیز به تجهیز نکردن امکانات سخت افزاری مجموعه تئا‌تر شهر تا به امروز اشاره کرد و توضیح داد: «در شهرهای مختلف کشور مجتمع و سالن‌های تئاتری زیادی ساخته شده، اما اقدام خاصی در تهران صورت نگرفته است. مجموعه تئا‌تر شهر ۵۰ سال پیش با هدف ضبط برنامه‌های تلویزیونی و اجرای باله ساخته شد، بنابراین مناسب نبودن سالن‌ها به ویژه سالن اصلی برای اجرای تئا‌تر عجیب نیست.»
او درباره ویژگی اصلی یک سالن اجرای تئا‌تر توضیح داد: «سالن تئا‌تر باید نگاهی چند سویه به تماشاگر بدهد، اما تالار اصلی نگاهی یک سویه به تئا‌تر دارد و در این سالن میزانسن‌ها بسیار سخت شکل می‌گیرد. تالارهای دیگر تئا‌تر شهر که بلک باکس هستند هم باید از نظر دید مخاطب و معماری باید تغییر کنند.»
مصدق با تاکید بر این‌که بازسازی قطب تئا‌تر کشور باید قدرتمندانه پیش برود، افزود: «بازسازی تئا‌تر شهر باید به استاندار جهانی نزدیک باشد تا شان و منزلت هنرمند و مخاطب رعایت شود، هنرمند نباید روی یک سنگفرش تئا‌تر اجرا کند. این مجموعه نگاه جهان به تئا‌تر ما را همراه دارد، زیرا در جشنواره‌های بین المللی تئا‌تر از جمله فجر، امکانات سالن‌های نمایش ما در کنار کیفیت کار‌ها بازتاب جهانی خواهد داشت.»
نماینده تام الاختیار تئا‌تر شهر به داشتن تعامل با دفتر طرح عمرانی وزارت ارشاد اشاره و اظهار کرد: «در ابتدا خود را روبروی مسئولان پروژه بازسازی تصور می‌کردم، اما زود متوجه اشتباه خود شدم. نداشتن تعامل و زمان دو موضوعی هستند که می‌توانند این پروژه را با مشکل روبرو کنند. شرکت پیمانکار به نظرات هنرمندان اهمیت می‌دهد و پیشنهادات من را با سریع‌ترین وقت ممکن اعمال می‌کند. خوشبختانه با مشکل مالی هم روبرو نیستیم و آنقدر بودجه داریم که بتوانیم آن طور که می‌خواهیم مجموعه تئا‌تر شهر را بازسازی کنیم.»
مسعود معمار سرپرست پروژه تئا‌تر شهر هم در راستای صحبت‌های مصدق گفت: «به وجود آمدن اختلاف مربوط به برخوردهای سلیقه‌ای مدیران است، اما اگر کار حرفه‌ای و علمی صورت بگیرد، اختلاف نظر نخواهیم داشت.» او با اشاره به اینکه طی بررسی و مطالعه شش ماهه روی مسائل ایمنی و آکوستیک، پروژه بازسازی تئا‌تر شهر وارد مرحله اجرایی شد، گفت: «هنرمندان و اهالی رسانه پیشینه نا‌موفقی از بازسازی تئا‌تر شهر داشتند، بنابراین نگرانی‌های شدیدی برای بازسازی دوباره این مجموعه وجود داشت. علی اصغر کاراندیش معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید بر بهره‌مندی از نظرات هنرمندان تئا‌تر و خردجمعی در پروژه تئا‌تر شهر داشت، در همین راستا از هنرمندان این عرصه تقاضا کردیم که با ما در پیشروی این پروژه همراه باشند.»

معمار، بازسازی تئا‌تر شهر را فرا‌تر از یک پروژه عمرانی دانست و ادامه داد: «نباید در بازسازی تئا‌تر شهر تنها به نگاه معماری و عمرانی اکتفا کرد، بلکه نگاه هنری و توجه به هنر تئا‌تر از اهمیت بیشتری برخوردار است.»

منبع: ایران تئاتر